Penyediaan peta inventori pertanian dengan kaedah penderiaan jauh : analisis perbandingan ketepatan - 377271 Saravanan Muruthaiah (Sekudai : UTM, 1989)
Kertas tajuk khas (Sarjana Muda Ukur Tanah)- Universiti Teknologi Malaysia,1989