Development of a mini rocket for triggered rocket lightning study - 237341 Siti Nurol Nour Md. Saad; Hussein Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007