Implikasi pembangunan bangunan tinggi (pejabat) terhadap penjanaan trip, corak perjalanan dan kapasiti jalan dikawasan perniagaan pusat, Kuala Lumpur ; Penggunaan Sistem Maklumat Geografi dalam analisis lalulintas bangunan lelulusan perancangan : kajian kes : Pusat Bandar baru Petaling Jaya ; Kriteria-kriteria peningkatan kualiti bandar untuk pejalan kaki : kes kajian : Pusat Bandar Kuching ; Perancangan lokasi tapak pelupusan penimbusan tanah sanitari bagi pihak berkuasa tempatan : kajian kes : Majlis Badaraya Ipoh ; Kajian ciri-ciri dan jenis-jenis industri berasaskan kayu dikawasan Majlis Perbandaran Kuantan ; Model unjuran penduduk optimum untuk kawasan pemeriksaan rancangan struktur Johor Barat berdasarkan faktor penawaran tanah dan kawasan kepadatan : kes pengujian model : Bandar Segamat [mikrofilem] - Carrol Marie Lawrence; Chan, Wai Ling; Wee, Irene Siew Liang; Noor Agus Ramli; Norhashidah Mohd. Ali; Yong, Sun Yong (Sekudai : UTM, 1992)
Kertas Projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1992