Biomimetic mobot : turtletron a four flippers robot designed to mimic a turtle behaviour - 247294 Yee, My Chien; Shamsudin Mohd. Amin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007