Majlis Penyampaian Hadiah Pelajar Cemerlang oleh Badan Amal Tenaga Isteri Wakil - Wakil Rakyat Negeri Johor (JUITA) dengan kerjasama Pejabat HEP UTM pada 26 Jun 2002 / [fotograf] (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
PSZJBL