Sistem penggera peragut - 247752 Wan Mohd. Nazim Wan Omar; Johari Kasim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007