Pemasaran kawasan perindustrian : kawasan kajian : kawasan perindustrian Keluang, Johor; Suatu tinjauan ke arah menilai pelaburan di dalam harta tanah : kes hipotetikal harta tanah Pejabat Pengangan Bebas; Kajian lokasi harta kediaman kakitangan rendah UTM; Faktor-faktor penentu perbezaan sewa lot-lot niaga sebuah pusat membeli-belah; Sistem pengkuantitian data untuk analisis regresi : kes kajian : rumah teres dua tingkat [mikrofilem] - Abd. Aziz Homsan; Abd. Halim Shamsudin; Khairul Nizam Aminuddin; Khor, Sook Mooi; Tang, Yong Teck (Sekudai : UTM, 1992)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Harta Benda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1992