Simulation of telecommunication training system using LABVIEW for education trainer - 252677 Lau, Chee Kiong; Abu Sahmah Mohd. Supa'at; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007