Sikap pekerja terhadap perubahan budaya sistem pengurusan kualiti alam sekitar ISO 14001 : kajian terhadap pekerja Syarikat Brother Industries Technology (M) Sdn. Bhd. ... [et al.] / [mikrofilem] - 240720 Hairadee Sirun; Masila Atan; Nor Jefri Mustapa; Sallaudin Hassan; Siti Norazilah Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999