Penjanaan semula karbon teraktif ... [et al.] / [mikrofilem] - 356730 Samira Albati Kamaruddin; Selvam Selladurai; Shamsidah Othman; Tan, Chee Kwong; Ting, Huong Tek (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998