MS ISO 9002 didalam industri binaan di Malaysia : kajian keatas firma kontraktor binaan ... [et al.] / [mikrofilem] - Azman Mohamed 332671; Mohmad Zol Awang 351538; Mozaidy Amri Mohamed @ Abdul Ghani 285121; Nur Hazlin Mahmood 287388; Ting, Philip Siew Ming 287294 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997