Kesan kedudukan telaga terhadap prestasi banjiran air pada telaga mendatar [microfilm] - Ahmad Farid Mat Misiah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003