Peningkatan persekitaran fizikal ruang pejalan kaki dalam bandar melalui rekabentuk fizikal ruang dan pengalakan aktiviti manusia ... [et al.] / [mikrofilem] - Adnan Abdul Rahman; Fong, Wee Kean; Mohd. Khairul Senin; Vikneswaran Jeyasivam; Yee, Kar Sein (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar & Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998