Pengurusan penyewaan hartanah perdagangan pihak berkuasa tempatan : kes kajian : Majlis Perbandaran Kuantan ... [et al.] / [mikrofilem] - Che Zaini Yusoff; Chan, Wai Seen; Chua, Hing Gie; Abdul Rashid Mohamed; Chong, Sing Joo (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999