Perisian berbantu komputer bagi rekabentuk sistem kawalan domain masa ... [et al.] / [mikrofilem] - Hafuza Usoh; Muzafar Shah Abdul Rahman; Siti Zaila Sumati; Tay, Yong Kiat; Wong, Seow Leng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998