Cadangan pembinaan sebuah pusat interaktif remaja di Bandar Melaka - 259254 Bismiazan Abd. Razak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007