Kakisan keluli di dalam air laut di Kukup, Johor ... [et al.] / [mikrofilem] - Sureshkumar Manikam; Saiful Azhar Ahmad; Shar Kawi Hazim Shafie; Sharon Ellen Lidwin; Rohimi Rohim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999