Rekabentuk keselamatan untuk modul pembelajaran siber dalam kampus siber ... [et al. ] / [mikrofilem] - 199606 Mazlan Talib; Shehnaaz Yusuf Patel Dowoodi; Mohd. Anuar Jaafar; Nurbaya Kardy; Rohazlina Jarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999