Design and development of a cocoa tumble dryer ... [et al.] / [mikrofilem] - Ahmad Nizam Ramli; Chew, Boon Chong; Khairuddin Ibrahim; Radin Muhammad Nazri Abu Bakar; Rozaimi Mohd. Saad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Project Paper (Bachelor of Engineering (Mechanical) - University Teknologi Malaysia, 1997