Media pelbagai : mengenalpasti punca masalah yang dihadapi di dalam kilang kelapa sawit dan penyelesaiannya ... [et al.] / [mikrofilem] - Liew, Syh Yeh; Mohd. Shukri Suib; Tee, Bee Lian; Tin, Pei Shi; Vasanda Kumar Nadarajah; Yong, Chee Siang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999