5MHz nuclear magnetic resonance spectrometer for educational and learning-part 2 - 266488 Lee, Kevin Tai Why; Ismail Ariffin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007