Automated water level sensor (Transmitter) - 267816 Samsuri Abdul Hamid; Norsheila Fisal, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007