Penggunaan buluh yang dipancang sebagai kaedah pembaikan untuk tanah gambut ... [et al.] / [mikrofilem] - 198876 Abd. Rashid Misran; Azra Munirah Mat Daud; Halimah Md. Dali; Lau, Bik Kiang; Lee, K. Jin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999