Penggunaan sistem maklumat geografi di dalam kejuruteraan pengangkutan : kajian kes laluan Kuala Lumpur ... [et al.] / [mikrofilem] - 267577 Ahmad Allnadhor Hamim @ Mohamed Kamaruddin; Aznah Nor Anuar; Baharin Mesir; Kuruparan M. Kasilingam; Lim, Poh Hung (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999