Pendidikan dan penyelidikan sains matematik untuk pembangunan negara - 472317 Simposium Kebangsaan Sains Matematik (Ke-4 : 1990 : Pulau Pinang); Rosihan M. Ali; Yahya Abu Hasan, 1953- (Pulau Pinang : USM, 1990)
41