Persidangan Pustakawan - "Installing a customer satisfaction survey mechanism" pada 15-17 Julai 2002 di Perpustakaan Sultanah zanariah UTM, Skudai / [fotograf] - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan Sultanah Zanariah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
PSZJBL