Sistem maklumat dan penempahan kereta melalui internet ... [et al.] / [mikrofilem] - 174458 Beatrice Diak Vincent Entering; Chong, Suet Fun; Lim, Geik Lan; Nurmaliza Jumaat; Toh, Kian Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998