Simulation and implementation of a flyback converter - 272035 Garrett Allen Aeria; Mohd. Rodhi Sahid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007