Kejuruteraan semula kampus siber : modul akademik 1 ... [et al.] / [mikrofilem] - 199646 Mogana Sunthari Ramasamy; Norfadzilah Abd. Razak; Umaimah Mokhtar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999