Wireless menu in restaurant - 272541 Faiezah Haron; Tan, Michael Loong Peng, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007