Online guideline of medical devices electrical safety testing and monitoring - 273934 Shahril Azhar Ahmad Shah; Eko Supriyanto; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007