Hubungan di antara ganjaran dengan kecenderungan berhenti kerja di kalangan anggota pekerja buruh di Southern Waste Management Sdn. Bhd, Johor Bahru - 276776 Suheimy Md. Supain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007