Sistem kawalan inventori klinik swasta bercawangan ... [et al.] / [mikrofilem] - 198837 Marlina Mohd. Basri; Masayu Mohd. Noah; Nor Azita Abdul Rahman; Tengku Puteri Suhilah Ahmad; Umi Kalthom Ramin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999