Proses tomografi menggunakan kapasitans sebagai penderia ... [et al.] / [mikrofilem] - Farrah Ahmad; Goh, Hock Ann; Hazly Amir Abdul Hamid; Mohamad Fauzi Zakaria; Nor Anita Muzaid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik ) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999