Tuangan paten perwapan pembangunan perkakasan paten polisterin ... [at al.] / [mikrofilem] - 279526 Abdul Hanif Ludin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999