Kesan bahan pewarna ke atas kekuatan sil filem polietilena berketumpatan rendah ... [et al.] / [mikrofilem] - 246142 Azaimuddin Satar; Jagadesh Balakrishnan; Lee, Chao Yang; Mohd. Shamsuri Khalid; Nurleyna Yunus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998