Water level prediction in tidal river (Sungai Muar, Johor) - 259554 Amat Sairin Demun; Che Nyan Husain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (1991)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1991