Pemantauan air bumi di Pulau Tioman ... [et al.] / [mikrofilem] - 267487 Ahmad Nadzri Abdul Majid; Ahmad Shukri Abd. Rashid; Eng, Hiap Hoe; Gan, Kian Joo; Gan, Ming Ong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999