Penggunaan sekam padi sebagai bahan api dandang ... [et al.] / [mikrofilem] - Aminuddin Saat 279049 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999