Analisa pergerakan hujan ribut menggunakan permukaan kontor sekaitan - 235833 Mahamood Jantan @ Tan (Sekudai : UTM, 1990)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam)- Universiti teknologi Malaysia, 1990