Prestasi mortar yang mengandungi sisa industri dalam peratusan yang rendah ... [et al.] / [mikrofilem] - 356908 Tang, Hang Lee; Tee, Chee Seong; Tee, Lian Hoe; Tee, Yee Sin; Vasukey, Palany Kumar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998