Rumah Hj Abdullah Hj Awang / [mikrofilem] - Hasrulnizam Che Omar; Adi Safri Sulaiman; Nafsiah Azlyn Abdul Lateh; Jaya Sivam Vassu; Adrina Abdul Hamid; Saridin Matthew Lapongan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996