Keberkekesanan struktur pelesap tenaga di kawasan bercerun : kajian kes di UTM ... [et al.] / [mikrofilem] - 267515 Ahmad Farid Aminuddin; Ahmad Firdauz Abdul Mutalib, 1977-; Atikah Shafie; Faizal Wahab; Fazela Mustapa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999