Study of power factor correction in power plan using PSCAD - 281491 Datu Faizal Datu Nasrun; Rasyidah Mohamad Idris; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007