Pengaruh faktor-faktor yang dikenalpasti terhadap pencapaian akademik pelajar-pelajar tingkatan empat dalam mata pelajaran matematik sekolah menengah di Daerah Papar,Negeri Sabah ...[et al.] / [mikrofilem] - Madis Araji; Mustahna Mahat; Tey, Kien Huat; Zainuddin Abdul Manan; Zaiton Ma'don (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997