Panduan tugas pembangunan orang Asli di dalam masyarakat Malaysia moden - Malaysia. Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri. Jabatan Hal Ehwal Orang Asli ([Kuala Lumpur] : Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri, 1978)
36