Kajian kritikal terhadap keperluan keselamatan kerja-kerja penyenggaraan bangunan tinggi ... [et al.] / [mikrofilem] - Md. Asrul Nasid Masrom; Che Romoh Che Wil; Mohd. Hanafi Atan; Zaid Md. Jamari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999