Rumah Dato' Undang Serun Bin Sidin, Kampung Tanah Datar, Chengkau, Rembau, Negeri Sembilan / [mikrofilem] - Aizal Omar; Abdul Hanan Ismail; Muhammad Mustafa Abdullah; Mohd. Affendi Salleh; Dinanorshida Din; Wahidatunnisa Ayop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997