Face recognition application in a security system - 284541 Feroz Hayat Khan Gamash Khan; Ismail Ariffin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007