Temperature controller training kit - 442429 Faizal Ahmad; Abd. Wahab Ishari Mohd. Hashim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Instrumentasi dan Kawalan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007